‘Trump er en terminering, han vil avslutte fremgang og fremtid’ Schwarzenegger

Interessant

https://planoinformativo.com/stock12/image/2019/SEPTIEMBRE/22/schwar.jpg

Skuespilleren, forretningsmannen, kroppsbyggeren og den tidligere republikanske guvernøren i California, Arnold Schwarzenegger, bekrefter at Donald Trump «er en terminator» fordi han ifølge et intervju med Efe ønsker å avslutte miljølovene til den nordamerikanske staten og «avslutte all fremgang og med noen form for håp for fremtiden. «

Skuespilleren er i Barcelona (nordøst i Spania) for Arnold Classic Europe, et mesterskap for kroppsbygging og fitness som finner sted i helgen.

Schwarzenegger er en sterk forsvarer av miljøet og irettesetter verdens ledere for deres mangel på «vilje og tarmer» for å møte den nåværende klimakrisen.

Til tross for sin republikanske tilknytning, kritiserer Schwarzenegger (Thal, Østerrike, 1947) Trump, som nylig har trukket tilbake en føderal tillatelse som tillot California å ha egne standarder mot forurensende utslipp: «Vi må kvitte oss med det så snart som mulig «setning.

«Det han holder på med er kriminelt!» Utbryter Schwarzenegger, som i tillegg til å angre på Trump # 39; s beslutning om å tvinge California til å senke sine forurensningsgrenser, også kritiserer føderal miljøpolitikk: «Det blir kvitt forskrifter og lover som ble godkjent av de tidligere presidentene. «

Den tidligere guvernøren sier at California # 39; s «tøffe miljølover», som har redusert forurensende gassutslipp og økt fornybar energi, er en «eksempel på suksess» for alle.

Den vurderer at de ikke er uforenlige med økonomisk vekst, siden staten for øyeblikket alene er den femte verdensmakten, bak USA, Kina, Japan og Tyskland.

«De politiserer problemet og sier at det er et spørsmål om venstre- eller høyresiden. Det er tull,» håner skuespilleren, som berømmer mobiliseringene til fordel for unge mennesker rundt om i verden, som han spår vil lide «de mange feilene som blir begått nå. «

LES  Hvor mye vet du om Russland 5 fakta du ikke visste! (Del I)

«De gamle menneskene som skapte dette problemet kommer til å dø om 30 eller 40 år, men disse barna kommer til å arve en jævla planet,» understreker han.

Den tidligere guvernøren er veldig kritisk til verdensledere for ikke å oppføre seg som «ekte offentlige ansatte» og «gjør ingenting», selv om «befolkningen ber om å iverksette tiltak mot forurensning.»

I følge Schwarzenegger, politikerne «sitter fast i ideologiene sine, de lyver, de holder ikke løftene sine, de jukser og suger til oljeselskapene.»

I tillegg til å promotere Arnold Classic Europe, har Schwarzenegger promotert i Barcelona sin siste film «Terminator: Dark Destiny», den sjette delen i denne fiktive serien om androider med menneskelig utseende programmert til å drepe mennesker.

«Jeg er veldig stolt av henne, jeg synes vi har gjort en fantastisk jobb,» han stresser med sin nye film.

Den tidligere guvernøren har anerkjent sin kjærlighet til Barcelona og Spania, hvor denne sportsbegivenheten har blitt holdt for niende år, og forsikrer at han ville «kjærlighet» en film til her.

«Jeg gjorde det allerede på åttitallet, # 39; Conan the Barbarian # 39 ;, men det ville være flott å gjøre en annen. Stedene er fantastiske, de har mye å tilby,» bemerker den populære skuespilleren.

I hans forsvar av a «sunn planet», hevder skuespilleren hans «kondisjon bevegelse», som han i noen dager har tatt med seg til Barcelona for å fremme sunne vaner og hevde sportens inkludering.

«Ved kroppsbygging og vektløfting veier en byrde det samme enten du er rik eller fattig, ung eller gammel, muslimsk, katolsk eller jødisk; det er det som er bra med sport, alle er like,» avslutter han. 

LES  Et internasjonalt år for MASmuscle

 Motta dagens viktigste nyheter på WhatsApp, bare lagre telefonnummeret 4448463009 og send ordet HØY i en melding.