Skader og behandlinger, hvor begynner vi

Helse

Skader og behandlinger, hvor starter vi?

 

Hvor skal jeg starte? Venner, det er så mye som kan snakkes om dette emnet at jeg personlig ikke vet hvor jeg skal begynne.

 

Jeg tror den beste måten er å presentere meg selv. Jeg er David González, Profesjonell vitnemål i terapi ved bruk av manuelle teknikker (Osteopatisk kiromassist). Jeg skylder all trening min til Orthos-skolen, for de som kjenner idrettsverdenen vår godt, de vil vite hva jeg snakker om, og til en veldig profesjonell skole som heter Kabat.

Med denne informasjonen har jeg ikke tenkt å annonsere noe hahaha. Disse skolene trenger ikke å bli promotert, jeg informerer ganske enkelt om utdanningsnivået mitt.

Etter å ha presentert meg selv, vil jeg fortelle deg hva publikasjonene mine er i «Diary of a Bodybuilder» vil bestå av. Vi ønsket å kalle dette avsnittet «OSTEOPATENS HJØRNE» og som tittelen på dette første innlegget mitt indikerer, vil vi snakke om skader (skader som jeg har behandlet, skader som jeg har påført, skader som DU har og vente på et svar for å løse dem osv.), og dets behandlinger (som er en skade hvis vi ikke behandler det, fordi det er en plage venner hahahaha, så vår keiser Alex foreslo meg å delta i bloggen hans for å hjelpe deg med alle skadene du har).

I tillegg til å snakke om skader og hvordan jeg skal behandle slike skader, vil jeg også bruke tid til andre typer behandlinger som jeg utfører uten å måtte være knyttet til en muskelskade på grunn av dårlig utført fysisk anstrengelse, jeg mener for eksempel migrene, problemer med forstoppelse, stress … De er vanligere problemer enn vi kan tenke på, og mange mennesker lider i stillhet og tenker at de ikke har noen løsning, eller at deres eneste løsning er å besøke legen og senere håndtere medisiner. Som et personlig bidrag vil jeg si at hvis jeg kan unngå å ta en «Aspirin» Jeg vil unngå det. Med dette mener jeg ikke at jeg ikke stolte på legenes arbeid, snarere tvert imot, i mange tilfeller er arbeidet mitt knyttet til ditt, og jeg vil ikke kunne starte uten et tidligere besøk hos min pasient # 39; s fastlege .

LES  Anbefalinger om å begynne å gå på treningsstudioet

Jeg tror at med alt jeg bare skrev deg, har jeg allerede gitt deg en god presentasjon av meg selv og hva jeg gjør og hvem jeg er, du trenger bare et bilde av meg for å identifisere meg, men jeg vil fortsette å holde ansiktet anonymt hahahaha (men som jeg er nysgjerrig på, vil jeg fortelle deg at jeg har trent sammen med Alex i tre år på rad. Hvis vår keiser trener, er det veldig sannsynlig at jeg er ved siden av ham).

Jeg kan fortelle deg litt mer, tror jeg. Spør tvil som kan oppstå: hvorfor det vondt i området, hvordan du kan lindre visse ubehag, hvordan du kan strekke enhver muskel på en 100% effektiv måte, hvordan du kan redusere betennelse med ett slag, hvordan eliminere store blåmerker … Hva er og jeg vil gjerne hjelpe deg eller til og med om du ønsker å behandle deg, hvis du fremdeles ikke vet det, tilbyr jeg og Alex en massasjetjeneste i treningsstudioet deres » GIMNASIO MILLENIUM «, for bare 10 euro økten for å behandle alt jeg nevnte tidligere.

Med alt dette tar jeg farvel til neste publikasjon, der jeg vil fortelle deg om den berømte «forstuinger». Vet du hvor mange forskjellige typer forstuinger det er? Eller hvis du foretrekker det, gi meg et tema å snakke om, så vil jeg fortelle deg alt jeg vet om det.