Kroppsbyggende instinktiv trening

Opplæring

http://4.bp.blogspot.com/-FQ2PZKV4fyc/UP7OANTMcYI/AAAAAAAARAw/NahiOiZI06w/s400/10.jpg

Joe Weider, også kjent som «Master Blaster», er fortsatt en av de mest kontroversielle figurene i verden av fitness og kroppsbygging; Fortsatt, elsket eller hatet, kan den ekstreme innflytelsen han hadde i praktisk talt alle treningssentre rundt om i verden ikke nektes, og enda mindre når hans popularitet førte til at han ledet den viktigste internasjonale begivenheten, Olympia, som i dag fortsetter å huske ham som den største .

Men utover dette populariserte Joe Weider Principles, en samling av guider og metoder for å hjelpe kroppsbyggere og kroppsbyggere utøve sitt fulle potensiale, og selv om disse prinsippene ofte blir forvekslet med «gym vitenskap», mange av prinsippene deres liker instinktuell trening de har solid forskning for å støtte bruken av.

Instinktiv trening tilsier at intensiteten på treningen skal være basert på hvordan du føler deg under en gitt økt; i det vesentlige ved å bruke en kombinasjon av erfaring og «instinkt» er viktig for å veilede treningsøkter, da det løser kritiske punkter som søvnmangel, ernæringshåndtering, forholdsproblemer, stress eller smerte som kan påvirke evnen til å trene maksimalt potensielt daglig.

Nyere forskning ser ut til å gi en vitenskapelig løsning på den instinktive treningsteknikken fordi i vitenskapelige kretser ble denne strategien kalt «selvregulerende opplæring» og forskerne evaluerte på en eller annen måte anvendbarheten i forskjellige fleksible periodiseringsmaler.

– I en nylig studie ble 16 frivillige frivillige nybegynnere for kroppsbygging delt inn i to treningsgrupper.
– Alle deltakerne gjennomførte det samme treningsvolumet og det samme maksimale repetisjonsskjemaet (10 RM, 15 RM og 20 RM) to ganger i uken.
 – Men den ene gruppen gjennomførte programmet strengt mens den andre gruppen fikk velge sin trening ut fra den fysiske og psykologiske disposisjonen de følte.

LES  Fit Fashion - Gastronomy & Fitness av Alfonso Rodriguez

På slutten av den 12 ukers treningsperioden økte de som instinktivt økte beinpressen styrke med omtrent 62 kg sammenlignet med en økning på bare 16 kg i kontrollgruppen; Men til tross for disse eksepsjonelle resultatene innen nybegynnere, bør det ideelt sett brukes av avanserte utøvere for å oppnå større fordeler gjennom mental, fysisk eller emosjonell innstilling, som er faktorer som påvirker treningsevnen.

Denne evnen utvikles først etter lang tid dedikert til trening; En nybegynner har ikke # 39; nok treningsevner ennå for å forstå hva hans daglige evne til å anvende toppytelse er, noe som kan føre til middelmådige resultater, men denne teknikken har også ulemper fordi med mindre det er høy motivasjon for å trene, er den fleksible naturen av strategien gir en rask og enkel unnskyldning for å bli lat

Det viktige er å huske at ærlighet og disiplin kan være de spesielle krydderene for å utføre tradisjonell periodisering; på den annen side, hvis du tar dette til det ekstreme og tenker at det ikke er noen grenser, kan det føre til en farlig tilstand av overtrening, utpressing av fremskritt og sette helse i fare.

Så uavhengig av subjektive følelser, er det best å ta med å lade eller laste avlastningssykluser i løpet av treningssesongen.