Kan deilige snacks virkelig være bra for deg

Ernæring

Husker du snek på kjøkkenet da du var ung for å stjele en matbit da mamma ikke så på? Vel, de dagene kan være over hvis den tidligere kroppsbyggingsmesteren Carolyn Hansen kommer seg. Hun har kommet med et sett på 100 snack-oppskrifter som vil ha mødre overalt positivt oppfordrer barna til å grave seg inn.

Grunnen? Ingrediensene. Det finnes ikke sukker, mel eller smør i disse oppskriftene – bare rå sunne matvarer som Hansen liker å kalle livet. Kok heller ikke, noe som gjør klargjøring av et blunk. Alt en mor trenger å være dyktig på kjøkkenet for å holde barna fornøyd, er en blender. Det er konklusjonen Carolyn Hansen når i sin bok Healthy Raw Snacks and Treats

Ved første øyekast kan du bli fristet til å tenke på at smørbrød laget uten sukker og smør kan smake som de eksperimentelle designene mamma kom på i ungdommen da hun gikk tom for disse varene og ikke kunne komme seg til butikken. Hvis du deler de samme minnene fra de dristige snackalternativene som jeg lager, kan du være rask til å avvise ideen om en velsmakende matbit som glemmer ingrediensene som vi vet bidrar til kronisk sykdom senere. For mye sukker og smør i kostholdet er de viktigste årsakene til besettelse, diabetes og koronar hjertesykdom.

Carolyn Hansen visste dette da hun for mange år siden kom inn på kjøkkenet sitt for å finne alternativer til snacks som hun synes var så vanskelig å eliminere fra kostholdet. Som en konkurransekroppsbygger var hun fast bestemt på å finne en måte å forhindre ham i å ødelegge for fremgangen i treningsstudioet ved å kaste seg på usunne snacks når viljestyrken hans slites.

LES  Med våre app dietter for å gå ned i vekt vil du miste mellom 3 og 8 kilo i løpet av en uke

Først var marsjen vanskelig. Det viser seg at det er mange ting du må huske på når du begynner å kaste ut grunnleggende ingredienser i tusenvis av år gamle oppskrifter. Det var mange feilprøver underveis. Men Carolyn holdt ut, og til slutt kom hun på snacks som hun kunne dele med kroppsbyggerens venner. Snacks som du kan dele med familie og venner og vite at du bidrar til å opprettholde deres helse, ikke bare i dag, men i årene som kommer.

Så hvis du vil få tak i mellommåltid og behandle oppskrifter som du vant # 39; t må føle deg skyldig over å spise neste gang du har lyst på noe deilig, må du huske å sjekke boken til Carolyn Hansen # 39; 100 sunne rå snacks og godbiter, hvor Hun viser deg hvordan du kan ta kontroll over mikseren din og kverle ut deilige snacks som barna i nabolaget ditt har stilt opp rundt blokka for en prøve.