Helse- og treningsjobber du kan prøve

Opplæring

Helsevesenet er en industri på flere millioner dollar som har veldig bred dekning, alt fra sykepleie til omsorg, til ernæring for leger. Det handler ikke bare om leger og sykepleiere som har de gode jobbene for å hjelpe folk med å holde seg sunne. Det er andre helse- og treningsjobber som passer alle samfunnslag for hvert av dine helserelaterte behov. Noen av disse jobbene krever en spesifikk grad i dette yrket, mens andre bare krever sertifisering eller formell opplæring.

Så hvis hjertet ditt er fokusert på å ta vare på andre menneskers velvære og helse, hvorfor ikke vurdere noen av disse jobbene? Du vil aldri vite om samtalen din er på en av dem.

1. Ernæringsfysiolog Det er ikke bare på sykehus og klinikker der du kan finne en ernæringsfysiolog i dag. Noen mennesker ansetter faktisk en ernæringsfysiolog for sin egen velvære, spesielt hvis de har alvorlige medisinske tilstander som diabetes, hypertensjon og andre alvorlige sykdommer. Disse menneskene vil naturlig nok nøye tilberedte måltider som inneholder alle næringsstoffene de trenger for å hjelpe dem med deres situasjon. Det er ernæringsfysiologen som sørger for at pasienten bare spiser maten som er bra for dem, som til slutt vil hjelpe dem på vei til bedring.

2. Gym- eller treningsinstruktør En av de mest vanlige og spennende helse- og treningsjobbene rundt dette er en treningsinstruktør eller treningsstudio. Men ikke la de stereotype forestillingene om en treningsinstruktør lure deg. Arbeid handler ikke om å hjelpe en enkeltperson å bygge muskler som vil hjelpe ham å konkurrere i kroppsbyggingskonkurranser. Det er mer enn det, selv om det innebærer denne typen trening. Noen trenere er aerobe øvelser som hjelper kundene sine med å bevege føttene for å brenne av uønsket fett og holde dem i god form. Det er også de som ganske enkelt hjelper klienten med å bygge muskler for å hjelpe kroppen hans å se og føle seg bra.

3. KroppsterapeutDin massasje kan bare ta så mye juling fra alt presset du blir utsatt for, så det er naturlig at du trenger å slappe av og roe ned en gang i blant. En god massasje vil vanligvis få jobben gjort, og en like godt trent massasjeterapeut vil bidra til å lindre stress fra sinnet og kroppen vår. Det meste av tiden alt vi trenger er en god avslapning for å hjelpe oss i gang for en annen dag eller uke med hardt arbeid.

Det er mange andre helse- og treningsjobber som kan interessere deg. Hvis du er veldig seriøs og har tid og ressurser, kan du satse på en karriere som sportslege og idrettsutøvere for å hjelpe deg med å holde deg i toppform. Eller enda bedre, du kan alltid starte ditt eget treningsstudio eller spa og stole på å invitere folk til å komme inn, enten for å hjelpe til med å bygge en sunn kropp eller slappe av en trøtt. Selv om det er mange grunner til å gå inn i en av disse jobbene, vil du oppleve at det er veldig givende både økonomisk og tilfredshet du vil få for å hjelpe andre med å holde seg sunne.

LES  Fit Fashion - Gastronomy & Fitness av Alfonso Rodriguez