Et internasjonalt år for MASmuscle

Interessant

https://www.masmusculo.com.es/wp-content/uploads/2015/03/unanointernacionalparamasmusculo.jpg

Et internasjonalt år for MASmuscle

Det beste idrettsnæringsselskapet er det mest anerkjente globalt

I løpet av 2013, the MASmusculo Flott lag har deltatt med stor styrke og prominens de viktigste internasjonale begivenhetene med tribuner, egne idrettsutøvere, reportere og tusenvis av venner mottatt på FIBO, Arnold Europe og Olympia Weekend , men også Vi var til stede i alle IFBB PRO konkurranser , verdensmesterskapene i de forskjellige foreningene og europamesterskapet .

FIBO 2013

Vi lever enda et år innen FIBO og denne gangen tilbake til røttene i Köln Tyskland, hvor vi har en av de største tribunene til denne viktige internasjonale messen; Etter seks års suksess og som en ledende butikk på det europeiske kontinentet, delte vår tyske representasjon på MoreMuscle.de tusenvis av gaver, gjennomførte aktiviteter og var i stand til å etablere direkte kontakt med venner fra hele verden.

FIBO bilder 2013, MASmusculo.com

MR EUROPE PRO

Den fjerde utgaven av denne ekstraordinære konkurransen ble avholdt i Spania med tilstedeværelse av de beste IFBB PRO-eksponentene; hvert år mottok Team MASmusculo som den ubestridte lederen på det europeiske kontinent de internasjonale mediene og vennene i bransjen i en begivenhet full av følelser som var garantert takket være innsatsen fra den spanske føderasjonen for kroppsbygging og fitness.

MEP4 2013 - Bilder, MOREmuscle

DEN EUROPEISKE JUNIOR- OG MESTERSKAMPJONSHIPPENE

Alle øyne var fokusert i helgen fra 1. til 6. mai i Santa Susana, Barcelona og MASmuscle som europeisk leder var til stede; De 2013 European Junior Championships and IFBB Masters var en fullstendig suksess og spesielt for våre mestere Marta del Amo og den storslåtte John Davi som posisjonerte Spania som europamester.

IFBB Junior og Master European Championships 2013

OLYMPIA WEEKEND

I et unikt miljø på grunn av majesteten til det største kroppsbyggings- og treningsarrangementet på planeten, Team MASmusculo med dets ledere, reportere og venner, delte vi en av de beste helgene vi kan huske; Vi var også veldig nærme den beste spanske PRO kroppsbyggeren, vår venn og kollega Raúl Carrasco , som deltok i 212 kg og som var sentrum for oppmerksomheten for tusenvis av fans, spesielt latinamerikanere, signerte autografer, ta bilder og til og med ga råd om sport og helse.

LES  'Trump er en terminering, han vil avslutte fremgang og fremtid' Schwarzenegger

Herr Olympia 2013 bilder, MASmusculo.com

Arrangørene av 2013 Olympia Fitness & Prestasjonshelg sparte ingen anstrengelser for å gi oss en begivenhet med stor luksus og glamour i Las Vegas; Vi turnerte på fasiliteter på messeområdet i en helg som begynte med presentasjonen av gigantene, som vi har snakket med i flere rapporter presentert av det beste teamet av profesjonelle.

DEN ARNOLD KLASSISKE EUROPA

Vi likte alle på nettet Arnold Classic Europe i løpet av oktober og så på Mr Olympia Phil Heath krone i Madrid, men tusenvis av mennesker besøkte oss og delte nye erfaringer med hele Team MASmuscle som det beste sponserfirmaet for dette arrangementet som var satt sammen av flere PRO-konkurrenter ledet av Raúl Carrasco , den vakre modellen Sandra Guerrero og mange kolleger liker Roberto Camacho , IFBB & Fitness Model-konkurrent.

Bilder ARNOLD EUROPE 2013, MASmusculo.com

 

Muskeljul

god jul og godt nytt år

https://www.masmusculo.com.es/wp-content/uploads/2015/03/elarnoldclassicohioesmascompetitivoqueelmrolympia-280x161.jpg

Arnold Classic Ohio er mer konkurransedyktig enn Olympia

https://www.masmusculo.com.es/wp-content/uploads/2015/03/elgoldgympresenteenmasmusculo-280x161.jpg

The Gold Gym present på MASmusculo

https://www.masmusculo.com.es/wp-content/uploads/2015/03/planificandoelnuevoano-280x161.jpg

Planlegger det nye året